Wat kan ik voor jou doen?

Als doula en geboortefotograaf, kun je op mij rekenen. Ik zal altijd naar jouw persoonlijke situatie kijken, hierop anticiperen en mijn uiterste best doen om jouw bevalervaring zo fijn en mooi mogelijk te laten zijn. Dat is waar mijn hart ligt. Een geboorte is namelijk zo iets moois, maar soms kan een eerdere (nare) ervaring ervoor zorgen dat er bijvoorbeeld angst of onzekerheid ontstaat voor een volgende geboorte. Ik kan hierbij helpen door jou/jullie meer vertrouwen te geven, voor te bereiden en écht te luisteren naar jullie wensen, behoeften en vragen.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je heel goed voorbereid wilt zijn op wat er komen gaat, zonder dat je een eerdere (nare) ervaring hebt gehad en graag een vast en vertrouwd gezicht aan je zijde wilt hebben.

Wat jouw situatie ook is, ik zal er alles aan doen om jullie te helpen en te ondersteunen waar dat nodig is. En uiteraard altijd in overleg met elkaar!

Wat houdt dat dan precies in?

Waar we altijd mee beginnen, is een gratis en vrijblijvende kennismaking, om te kijken of het goed voelt om een traject aan te gaan. Soms is er namelijk geen match en dat is prima! Als het goed voelt, gaan we aan de slag. We gaan dan samen kijken waar jullie behoeften en wensen liggen en hoe ik daarin kan helpen en ondersteunen. Vervolgens kom ik voor de geboorte een aantal keer bij jullie, om bijvoorbeeld uit te leggen hoe een geboorte verloopt, welke fases er zijn en wat je per fase het beste kunt doen, zodat de geboorte zo optimaal mogelijk kan verlopen.

 

Daarnaast gaan we samen een geboorteplan opstellen voor een geboorte zoals je die het allerliefst voor je ziet, maar ook een plan B en een plan C. Want soms kan het anders lopen dan je van tevoren hebt bedacht en dan is het maar wat fijn dat je er dan ook over na hebt gedacht hoe je het dán het liefst zou willen. Een geboorteplan zorgt ervoor dat je wéét wat je opties zijn, zodat je bewuste en weloverwogen keuzes kunt maken en je de regie in handen kunt houden.

In overleg maak ik mooie, heel waardevolle foto's van de geboorte, waar dat mogelijk is. Deze foto's ontvang je digitaal en je krijgt een foto album met een selectie van de mooiste foto's. Kijk maar eens in mijn PORTFOLIO om te zien hoe een geboortereportage er ongeveer uit ziet. Tot slot kun je me tussendoor altijd vragen stellen via WhatsApp of mail. En vanaf week 38 ben ik 24/7 bereikbaar voor de geboorte.